11.7 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Cimber i rute

Cimber Sterling mener de er best på punktlighet i Norden, foran SAS, Norwegian og Finnair.

Det danske flyselskapet hadde på sin rute mellom København og Bornholm 90 prosent punktlighet i desember 2011.

Flyselskapet lar ikke en slik ære gå fra seg og viser til at det hadde 2.652 av 3.142 flyvninger i desember som ankom og gikk etter rutetid. En punktlighet som tilsvarer 85,96 prosent.

Cimber Sterling mener de er best på punktlighet i Norden, foran SAS, Norwegian og Finnair.

Det danske flyselskapet hadde på sin rute mellom Købehavn og Bornholm 90 prosent punktlighet i desember 2011.

Jan Palmer, som er direktør for selskapet skriver i en pressemelding at om en ser på selskapets inneriksruter isolert, var punktligheten høyere og landet på 88,6 prosent. Ruten til Bornholm landet med 90 prosent punktlighet.

FOTO: Hans O. NyborgJan Palmer, som er direktør for selskapet skriver i en pressemelding at om en ser på selskapets inneriksruter isolert, var punktligheten høyere og landet på 88,6 prosent. Ruten til Bornholm landet med 90 prosent punktlighet.

 

 

 

 

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer