9.7 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Cimber sier opp 200 ansatte

Cimber Sterling sier de vil tilpasse seg den nye kjernevirksomheten og sier opp 200 av de 890 ansatte selskapet har.

I følge en pressemelding er ambisjonene til selskapet og bli ledende regional aktør i Norden, og derfor reduseres antallet ansatte og antall flytyper i flåten.

Oppsigelsen starter nå og skal være fullført til oktober i år. I følge Cimber skal det ha blitt innledet forhandlinger med fagforeningen om oppsigelsene.

Selskapet skriver i en børsmelding at det vil basere sin framtidige drift på innenriksflyvninger i Danmark og Sverige, på regionalt nivå, for senere å utvide til hele Nord-Europa.

Utfasingen av Boeing-fly i flåten skal være gjennomført innen september i år, da står selskapet tilbake med sine CRJ og ATR slik Cimber sto rustet før oppkjøpet av Sterling.

Underskudd

Selskapet meldte i mars at regnskapet nå viser et underskudd på 100 millioner for regnskapårets tredje kvartal, samt en negativ egenkapital.

Andre nyheter

Aalborg Lufthavn sier opp fire av ti ansatte

Steffen Sundt

DAT får eget «retro-fly»

Steffen Sundt

Rekordmåned for Kastrup

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer