9.7 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Cimber skal hente mer penger

Cimber Sterling vil trolig starte prosessen for å få til en ny aksjetegning i februar, som skal sikre nye 250 millioner danske kroner i kassen.

Fra før har selskapet nå lånt 88 millioner danske kroner fra eierselskapet Mansvell Enterprise, melder Finansnyheter i Danmark.

Flyselskapet har et skrikende behov for å fylle på med mer kapital, og resultatet for 2011/12 som skulle havne på et underskudd i orden 20-60 millioner kroner, ser ut til å havne mer i størrelse 140 millioner danske kroner.

Cimber Sterling skal etter det avisen kjenner til ha disponert 17,3 millioner danske kroner i egenkapital ved utgangen av oktober 2011.

 

Andre nyheter

Aalborg Lufthavn sier opp fire av ti ansatte

Steffen Sundt

DAT får eget «retro-fly»

Steffen Sundt

Rekordmåned for Kastrup

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer