14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Cirrus Airlines konkurs

Det tyske regionale flyselskapet Cirrus Airlines er begjært konkurs.

Selskapet gikk den 20. januar til retten med begjæringen etter at det ble klart at det ikke var mulig å fortsette flyvninger på grunn av manglende kapital.

Flyselskapet har over 300 registrerte ansatte som inntil videre får fortsette i sine jobber, men høyst trolig blir selskapet avviklet innen mars, melder tyske medier.

Cirrus opererte syv regionale ruter mellom Tyskland, Sveits og Østerrike på vegne av Lufthansa og Swiss International Air Lines.

Selskapet opererte en flåte med Dornier 328-100 og en Embraer 170.

 

 

Andre nyheter

Windjet mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Russisk flyselskap ikke i luften igjen

Hans Olav Nyborg

Pluna Air mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer