11.6 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

CNN skryter av airBaltic mat

Den amerikanske TV-kanalen CNN har kåret airBaltic til selskapet med høyeste kvalitet på maten som serveres ombord i fly.

Det baltiske flyselskapet har fått skapt en egen meny som er laget av Martins Ritins, en velrenommert kjøkkensjef i Latvia.

airBaltic startet samarbeidet med kjøkkensjefen i 2009, da selskapet ønsket å skape en unik meny for selskapets businessklasse passasjerer.

Flere og flere flyselskap har i det siste året fulgt etter det baltiske flyselskapet og lager nå sine egne unike matopplevelser ved hjelp av kjente kjøkkensjefer.

SAS var også et foregangs selskapet på 80-tallet da det benyttet flere kjente kjøkkensjefer til å lage matopplevelser til selskapets langdistanseflyvninger.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer