CNN skryter av airBaltic mat

Den amerikanske TV-kanalen CNN har kåret airBaltic til selskapet med høyeste kvalitet på maten som serveres ombord i fly.

Det baltiske flyselskapet har fått skapt en egen meny som er laget av Martins Ritins, en velrenommert kjøkkensjef i Latvia.

airBaltic startet samarbeidet med kjøkkensjefen i 2009, da selskapet ønsket å skape en unik meny for selskapets businessklasse passasjerer.

Flere og flere flyselskap har i det siste året fulgt etter det baltiske flyselskapet og lager nå sine egne unike matopplevelser ved hjelp av kjente kjøkkensjefer.

SAS var også et foregangs selskapet på 80-tallet da det benyttet flere kjente kjøkkensjefer til å lage matopplevelser til selskapets langdistanseflyvninger.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no