Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Condor Airlines får nye eier i dag

Det tyske flyselskapet Condor Airlines har innkalt til pressekonferansen senere i dag, der vil selskapet presentere sin nye eier.

Det har vært mange spekulasjoner rundt hvem som skal overta selskapet etter at Thomas Cook gikk konkurs, nå er alt klart for å presentere hvem som trakk det lengste strået. Både det polske selskapet LOT, irske Ryanair og britiske IAG har vært selskap som har fremlagt bud på å kjøpe eierandeler.

I følge nyhetsbyrået Reuters er det ikke lekket ut hvem den nye eieren er.

Condor Airlines har overlevd etter Thomas Cook-konkursen på 380 millioner euro som ble bevilget som en redningspakke fra tyske myndigheter.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer