Flyprodusenten Boeing har vakt oppsikt med et Boeing 787-9 Dreamliner-fly, som er dekorert med spentstige farger. Flyet var i utgangspunktet produsert og skulle leveres til flyselskapet Hong Kong Airlines, som valgte å kansellere bestilling av økonomiske årsaker.

Boeing har ikke lykkes å selge flyet til andre kunder, så valget ble at dette beholder produsenten inntil videre. Det er den største jobben Boeing noen gang har gjort med å dekorere et Dreamliner-fly. 10 dager tok det i malehangaren til produsenten, og selve dekoren består av 800 deler med dekaler som er festet på flykroppen.

Med andre ord vil dette bli sertifisert som den største full-body dekalen som noensinne er testet på et ferdig produsert fly. Hvis den bli sertifisert, vil teknologien tilby flykunder nye muligheter til å markedsføre deres merkevare på 787 Dreamliner gjennom kreativ bruk av fotografier, kompleks flerfarget grafikk, logoer og forskjellige spesifikke overflater med samme holdbarhet som maling under en ny måte å påføre dekaler på fly på skriver produsenten i en pressemelding.

På sikt håper Boeing å få solgt flyet til et selskap.

ANNONSE
Forrige artikkelDa en av motorene havarerte, fortsatte pilotene å fly i over to timer
Neste artikkelBoeing 747: Måtte avbryte avgangen fra rullebanen – 14 av 16 dekk punkterte