9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Da flyselskapet trakk seg fra kjøp av Dreamliner, tok Boeing over flyet selv

Flyprodusenten Boeing har vakt oppsikt med et Boeing 787-9 Dreamliner-fly, som er dekorert med spentstige farger. Flyet var i utgangspunktet produsert og skulle leveres til flyselskapet Hong Kong Airlines, som valgte å kansellere bestilling av økonomiske årsaker.

Boeing har ikke lykkes å selge flyet til andre kunder, så valget ble at dette beholder produsenten inntil videre. Det er den største jobben Boeing noen gang har gjort med å dekorere et Dreamliner-fly. 10 dager tok det i malehangaren til produsenten, og selve dekoren består av 800 deler med dekaler som er festet på flykroppen.

Med andre ord vil dette bli sertifisert som den største full-body dekalen som noensinne er testet på et ferdig produsert fly. Hvis den bli sertifisert, vil teknologien tilby flykunder nye muligheter til å markedsføre deres merkevare på 787 Dreamliner gjennom kreativ bruk av fotografier, kompleks flerfarget grafikk, logoer og forskjellige spesifikke overflater med samme holdbarhet som maling under en ny måte å påføre dekaler på fly på skriver produsenten i en pressemelding.

På sikt håper Boeing å få solgt flyet til et selskap.

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer