6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter/Jason Whitly

Dallas: Tankbil kolliderte med, ikke ett, men to fly etter hverandre

Sjåføren av en tankbil med drivstoff som jobber ved flyplassen Dallas Fort-Worth i USA, hadde nok en dårlig dag på tirsdag denne uken. Sjåføren hadde bestemt seg for å kjøre mellom to CRJ-900 fly fra selskapet American Eagle, begge flyene hadde startet opp for å skulle fly passasjerer til hver sin destinasjon.

Tankbilen satte seg først fast i vingen på det ene flyet og rev av deler av vingetuppen, før sjåføren klarte å kjøre på vingen til det andre flyet som da ble sittende fast inne i førerhuset på lastebilen.

Begge flyene fikk skader på vingene og samtlige passasjerer i de to flyene måtte se at flyvningene ble kansellert. I følge NBC skal flyselskapet og drivstoffselskapet gå igjennom rutiner og avdekke hvordan en slik ulykke kunne skje.

Til alt helt klarte sjåføren seg uten større skader.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer