Dansk flyselskap skal fly nederlendere til Scandinavian Mountains

Det er Nederlandske BBI Travel som relanserer sin flygning fra Groningen Eelde Airport til Scandinavian Mountains Airport med start den 19. desember 2021. Torsdag og søndag hver uke kan nederlendere igjen ta seg til de Skandinaviske fjelldestinasjonene og med det få tilgang til en langt mer tilrettelagt og effektiv reise

Flyselskapet Great Dane Airlines vil betjene ruten i samarbeid med Scandinavian Mountains airport. Flytypen de vil benytte er Embraer 195, med kapasitet på 118 passasjerer.

Scandinavian Mountains Airport kan allerede tilby flere attraktive ruter for fjell- og skientusiaster, med innenlands flyvninger samt internasjonale ruter fra flere danske byer, England og nå gjenopptas altså ruten fra Groningen Airport Eelde.

De siste årene har det vært en økt interesse for fjellopplevelser i de Skandinaviske fjellene, sommer som vinter. Nederlenderne er ikke et unntak.

– Nederland er et viktig marked for oss. Vi har sett en økning av nederlendere i våre anlegg før pandemien brøt ut. De er veldig glad i snø og vintersport. Med denne ruten, og en kombinasjon av tilrettelagt reise og korte distanser til våre skianlegg i Trysil og Sälen, som kan by på flotte og trygge ski- og ferieopplevelser for hele familien, tror og håper vi at enda flere nederlendere finner veien til våre destinasjoner her, sier Mathias Lindstrøm, Kommersiell Direktør i SkiStar.

Scandinavian Mountains Airport ligger mellom to av SkiStars destinasjoner, Trysil og Sälen. Flyplassen er eid av 33 forskjellige selskaper som sammen ønsker å tilrettelegge for å gjøre destinasjonene lettere tilgjengelig. De siste årene har flere flyselskap sett en økt etterspørsel etter reiser til de Skandinaviske fjelldestinasjonene, noe som er i tråd med den økende trenden der flere vil feriere i hjemlandet. Dette er en utvikling som var i gang allerede før pandemien brøt ut. Det er lansert flere ruter til Scandinavian Mountains Airport, sommer som vinter, noe som bekrefter SkiStars posisjon som den ledende feriearrangøren for Skandinavia.

– Det siste halvannet året har vært preget av stengte grenser. Nå ser vi en åpning for reisende på tvers av landegrensene etter lang tid, en stor glede i seg selv. At det danske flyselskapet satser på Nederland og tilgjengeliggjør våre destinasjoner i Trysil og Sälen, er rett og slett en kjempe nyhet og en rute som vi har stor tro påVi ser frem til å ønske våre internasjonale gjester velkommen når vinteren igjen står for døren, sier Stefan Sjøstrand, VD i SkiStar.

ANNONSE
Forrige artikkelRyanair: -Dette blir sommeren 2020 om igjen
Neste artikkel(+) I full gang med å undersøke helikopterulykken