Hangar.no

Dansk leasingselskap leverer første av syv fly til HOP!

Det danske leasingselskapet Nordic Aviation Capital (NAC) leverte 21. desember det første av syv nye Embraer 190 fly til det franske selskapet HOP!.

Det var 5. desember i år at det ble kjent at de to selskapene hadde inngått avtale om leie av syv nye Embraer E190 fly. Flyene er levert direkte fra flyprodusenten Embraer og kommer fra en større bestilling NAC har på flytypen.

HOP! opererer 600 daglige flyvninger til 50 destinasjoner i Europa og har i dag rundt 100 fly. Med de syv flyene som nå er på vei vil HOP! operere 47 Embraer-fly, hvor 32 er E-jets og 15 er E145.

Nordic Aviation Capital (NAC) leaser ut fly til blant annet Widerøe, airBaltic, Lufthansa og British Airways.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer