12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Danske NAC kjøper tre Embraer 190-fly

Det danske utleieselskapet Nordic Aviation Capital (NAC) har fullført kjøp av tre nye Embraer 190 til sin flyflåte med utleiefly.

Avtalen om kjøp av tre fly ble inngått som en LOI-avtale under flydagene på Franborough i sommer. Det skulle lede frem til en endelig kontrakt om kjøp.

Nå er avtalen i havn og de tre nye flyene blir levert trolig i løpet av kommende halvår uten at flyprodusenten har satt nøyaktig dato for dette. Det danske utleieselskapet har allerede 155 Embraer-fly i sin portefølje.

Selskapet har også ATR, CRJ og Airbus-fly i flåten som er utleid til selskap verden over.

 

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer