Hangar.no
Foto: SunClass Airlines

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Det danske reiseselskapet Spies som er del av Ving gruppen, setter nå opp egne charterflyvninger til Hellas, i den danske høstferien. Totalt skal selskapet frakte 3000 dansker til Rhodos, Kypros og Kreta i uke 42.

Selskapet skriver i en pressemelding at økt etterspørsel etter høstferie i sydligere strøk, gjør at det nå settes inn ekstrafly fra København til Rhodos med avgang 11. oktober.

Reiseselskapet skriver at smittetallene er lave på destinasjonene som er valgt ut, og at mange dansker ønsker seg sydover nå.

Andre nyheter

Norwegian dropper MAX-flyene frem til neste sommer

Hans Olav Nyborg

Israelsk selskap merker etterspørsel etter fraktversjon av 737-800

Hans Olav Nyborg

Wizz Air starter innenriks i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer