19.6 C
Oslo
19/09/20
Hangar.no
Twitter

Dårlig avslutning på året for sjåføren som skulle flytte dette Boeing 777-flyet

Det ble en heller dårlig avslutning på 2019 for sjåføren som hadde ansvaret for å flytte et Boeing 777 fra Air Canada til en annen oppstillingsplass mandag denne uken. Hendelsen fant sted på flyplassen i Toronto i Canada, og ble ved en tilfeldighet filmet av en passasjer i terminalen.

Vingen på Boeing 777-flyet treffer halepartiet på et Airbus A321 fra samme selskap, og får dette flyet til å snu seg i sammenstøtet.

I følge avisen The Independent skal det ikke ha vært noen passasjerer i noen av flyene. Det er ikke kjent hvor store skader det ble på de to flyene i følge avisen.

Twitter

Andre nyheter

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Skadet vinge på flyet til den franske presidenten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer