16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no

DAT etablering på Rygge ingen suksess

Da det danske flyselskapet DAT startet sine operasjoner på Moss Lufthavn Rygge var troen på suksess med rutene fra denne flyplassen stor hos ledelsen.

Men det skulle vise seg å bli en klatretur i oppoverbakke. Nå innrømmer selskapets ledelse at både satsning og markedsføringen ved Ryggeoperasjonene har vært alt for dårlig.

– Vi har ikke vært dyktig nok til å markedsføre oss lokalt, sier Jesper Rungholm som er administrerende direktør i DAT til Fredrikstad Blad.

Selskapet har ikke gitt rutene særlig mye oppmerksomhet ettersom de har hatt hendene fulle med ruter i Danmark som selskapet tok over etter at Cimber Sterling gikk konkurs.

Lave tall

I mai måned reiste i overkant av 5000 passasjerer med DAT på innenriksrutene i Norge med utgangspunktet i Rygge. Det er er 64 prosent mindre enn hva Norwegian hadde av samme tall samme måned i 2011, melder avisen.

Det danske flyselskapet legger nå ruten til Trondheim død i sommer, men tror den vil være oppe igjen i løpet av august.

6. juli i år åpner også DAT rute mellom Rygge og København.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Ålesund slår Molde i økt trafikk

Hans Olav Nyborg

Svak oppgang for Rygge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer