DAT setter inn “VIP Flyet” MD83 i anledning jul

Foto: DAT

Det danske flyselskapet DAT (Danish Air Transport) annonsert tidligere i dag om en endring på ruten mellom Ålborg og København. Ruten som vanligvis blir operert av en ATR 72 maskin blir byttet ut med selskapets MD 83 (OY-RUE). Dette flyet har blitt om-konfigurert til et rent VIP fly, med 90 business class seter. Ruten som pleier å bli operert av en ATR 72 vil få en drastisk oppgradering til ” Danmarks største VIP fly”

MD 83 flyet vil starte å fly ruten mellom Ålborg og København den 7 Desember og vil operere ut til jul. Prisene på billettene på denne spesielle opplevelsen starter på 299 Dkk (426 Nok)

Business Class setene ombord på DAT sin MD 83 – Foto: DAT

Selskapet sier følgende om innsettelsen av “VIP flyet”;

”Vores MD83 kan normalt medtage 172 passagerer, men flyet er på nuværende tidspunkt konfigureret med 90 Business class sæder og 21 Economy sæder. Der er ekstra god plads, faktisk op til 102 centimeter mellem sæderne på Business Class”, fortæller Jesper Rungholm, direktør og kaptajn i DAT og fortsætter: ”Vi starter mandag den 7. december og på hverdage flyves der en eftermiddagsafgang fra Aalborg kl. 16.45. På udvalgte dage op til jul flyves der både formiddags- og eftermiddagsafgange. Flyvetiden er kun 45 minutter med Danmarks største VIP-fly.”

”I morgen tager vi hul på årets sidste måned, og jeg tør godt sige, det har været et anderledes og hektisk år end forventet. DAT vil derfor gerne gøre lidt ekstra for vores passagerer, så i december serverer vi en lille overraskelse ombord på vores MD83 VIP-fly”, siger Jesper Rungholm”

DAT – Ved Jesper Rungholm
TIMEPLANEN TIL MD83 RUTEN – KILDE: DAT

Mer informasjon om ruten finner du på DAT sine hjemmesider (Link)

ANNONSE
Forrige artikkelBritish Airways skal bevare “BOAC”-747
Neste artikkelEmirates: Helt i det blå når første 777X kan bli levert