-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: DAT

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Det danske flyselskapet DAT (Danish Air Transport) annonsert tidligere i dag om en endring på ruten mellom Ålborg og København. Ruten som vanligvis blir operert av en ATR 72 maskin blir byttet ut med selskapets MD 83 (OY-RUE). Dette flyet har blitt om-konfigurert til et rent VIP fly, med 90 business class seter. Ruten som pleier å bli operert av en ATR 72 vil få en drastisk oppgradering til » Danmarks største VIP fly»

MD 83 flyet vil starte å fly ruten mellom Ålborg og København den 7 Desember og vil operere ut til jul. Prisene på billettene på denne spesielle opplevelsen starter på 299 Dkk (426 Nok)

Business Class setene ombord på DAT sin MD 83 – Foto: DAT

Selskapet sier følgende om innsettelsen av «VIP flyet»;

”Vores MD83 kan normalt medtage 172 passagerer, men flyet er på nuværende tidspunkt konfigureret med 90 Business class sæder og 21 Economy sæder. Der er ekstra god plads, faktisk op til 102 centimeter mellem sæderne på Business Class”, fortæller Jesper Rungholm, direktør og kaptajn i DAT og fortsætter: ”Vi starter mandag den 7. december og på hverdage flyves der en eftermiddagsafgang fra Aalborg kl. 16.45. På udvalgte dage op til jul flyves der både formiddags- og eftermiddagsafgange. Flyvetiden er kun 45 minutter med Danmarks største VIP-fly.»

”I morgen tager vi hul på årets sidste måned, og jeg tør godt sige, det har været et anderledes og hektisk år end forventet. DAT vil derfor gerne gøre lidt ekstra for vores passagerer, så i december serverer vi en lille overraskelse ombord på vores MD83 VIP-fly”, siger Jesper Rungholm»

DAT – Ved Jesper Rungholm
TIMEPLANEN TIL MD83 RUTEN – KILDE: DAT

Mer informasjon om ruten finner du på DAT sine hjemmesider (Link)

Andre nyheter

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer