12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

DC-3 fly styrtet i Colombia – Minst 14 omkommet

Minst 14 personer skal ha omkommet da et DC-3 fly fra selskapet Laser Aereo Airlines styrtet nær San Carlos de Guaroa  i Colombia lørdag.

Flyet som ble bygget i 1945 hadde med seg 11 passasjerer og trolig et mannskap på tre personer. Det skal ha vært på vei mellom to byer i Colombia da det styrtet midtveis og krasjet i et skogsområde.

Det er uklart hvorfor flyet styrtet, ut i fra bilder i lokale medier kan det tyde på at flyet har forsøkt å lande, eller har hatt en lav høyde da det endte opp like i veikanten av en lokal skogsvei.

Ingen skal ha overlevd ulykken.

Andre nyheter

FedEx 767 nødlandet med feil på landingshjul

Nikolai Sogn

Fly Jamaica konkurs fire måneder etter havari

Hans Olav Nyborg

Nordstar ATR-fly skled av rullebane i Russland

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer