13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: De Havillland

De Havilland inngår avtale med TAAG om leveranse av fly

De Havilland har inngått en avtale med flyselskapet TAAG Angola Airlines om leveranse av nye fly. Avtalen ble underskrevet på Paris Air Show 2019 tirsdag denne uken.

TAAG kjøper seks Dash 8-Q400NG, en avtale som i utgangspunktet ble inngått 29. mars i år, men som har blitt stående som anonym i oversikten fra produsenten. Nå ble avtalen offisielt underskrevet.

De Havilland har nylig overtatt hele porteføljen av Dash-8 fly fra Bombardier. Bak står selskapet Longview Aviation som nå fører De Havilland-navnet frem i lyset igjen etter flere år i skuffen etter at det ble kansellert.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Hans Olav Nyborg

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Hans Olav Nyborg

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer