10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

De Havilland sikrer seg første bestilling av Dash 8

Flyselskapet Air Tanzania har inngått en kjøpsavtale med De Havilland Aircraft of Canada Limited om kjøp av Dash 8-fly. Dette er den første bestilling det nye selskapet som har kjøpt retten til Dash 8-Q400 mottar for flytypen.

Det er myndighetene i Tanzania som på vegne av det statseide flyselskapet har underskrevet avtalen som gjelder leveranse av ett nytt fly.

Selv om bestillingen er av den sparsommelige typen, har De Havilland Aircraft of Canada Limited flere kunder på gang som vil gi arbeide med produksjon av flytypen fremover.

Med Dash 8-400-flyene som det eneste turbopropflyet som har plass til opptil 90 passasjerer, ser De Havilland Canada sterk interesse fra eksisterende og potensielle kunder i Afrika og Asia. Selskapet ser etterspørselen fortsette på grunn av den tette tilpasningen av flyets attributter og kravene i vekstmarkedene.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer