13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Deler falt av 777 – Måtte nødlande

Et Boeing 777 fly fra Air Canada måtte foreta en nødlanding mandag denne uken på flyplassen i Toronto, etter at flere metalldeler falt av flyet etter avgang fra Pearson Internasjonale flyplass.

I følge Canada News ble fire biler på en motorvei nær flyplassen truffet av metallbiter på størrelse med mobiltelefoner.

Vitner skal ha hørt et stort smell og sett sort røyk og flammer komme ut av den ene motoren på Boeing 777 flyet. Mannskapet ba om å få nødlande på Toronto flyplass og landet med en motor i bruk.

Ingen av de 318 passasjerer og mannskap på 16 kom til skade under hendelsen.

Flyet skulle etter planen ha fløyet til Narita i Tokyo, da det fikk en eksplosjon i motoren.

Det er ikke gjort kjent hva som var årsaken til at motoren havarerte.

 

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer