10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Deler opp Ryanair i fire selskap

Det irske flyselskapet Ryanair deles opp i fire selskap. I følge en pressemelding fra selskapet mandag vil det over de neste 12 månedene bli gjort om på strukturen i flyselskapet.

Selskapet selv skriver at de vil dele opp selskapsstrukturen ikke ulikt det selskapet IAG som eier British Airways og Iberia har gjort det.

Med selskapets nye AOC-driftslisens i Storbritannia, samt oppkjøpet med full kontroll over Laudamotion skal selskapet nå deles opp med AOC-for selskapene Ryanair DAC, Laudamotion, Ryanair Sun og Ryanair UK.

Hvert av selskapene får en egen direktør, en av dem som fortsetter i fem nye år er Michael O’ Leary som har tegnet ny kontrakt som direktør for Ryanair-gruppen.

Selskapet skal fordele flåten med nye Boeing 737 MAX 200 som er i bestilling hos Boeing på de nye selskapene. I pressemeldingen presiseres det Laudamotion vil få tilført nye Airbus-fly og fortsette med denne flytypen fremover.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer