11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Delta Boeing 757 landet så hardt at taket på flykroppen fikk store skader

Et Boeing 757-200 fra det amerikanske flyselskapet Delta Air Lines fikk store strukturelle skader på flykroppen etter en svært hard og kraftig landing. Det var søndag at pilotene som fløy rute D-414 hadde for stor fart inn mot rullebanen, noe som resulterte i at flyet traff rullebanen med hjulene med ekstra stor kraft.

Hendelsen fant sted på flyplassen Ponta Delgada på Asorene.

Resultatet ble at flyet fikk skader i skroget på nesepartiet og på deler av kabintaket. I følge flyselskapet skal hendelsen nå ettergås for å se hva som førte til at flyet landet så hardt på rullebanen.

Ingen av passasjerene eller mannskapet kom til skade under landingen. Selskapet måtte sende et reservefly for å hente de som skulle fly tilbake til New York med Delta.

Flyselskapet skal sammen med representanter for flyprodusenten Boeing undersøke flyet for å avgjøre hva som skal skje med dette videre. Trolig kan det repareres. Flyet er 23 år gammelt.

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer