9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Delta dumper to av sine regionale samarbeidspartnere

Det amerikanske flyselskapet Delta Air Lines har bestemt seg for å dumpe to av sine fem samarbeidspartnere som flyr regionale ruter for selskapet.

Det er selskapene Compass Airlines og GoJet Airlines som gjennom de 11 neste månedene blir helt borte fra Deltas rutenettverk. Compass Airlines flyr en flåte med 36 Embraer 175 fly på vegne av Delta. GoJet flyr 20 CRJ 700 og syv CRJ 900.

Compass Airlines flyr også regionale fly for American Airlines-selskapet American Eagle, og vil trolig redde seg på den måten når avtalen med Delta blir borte. For GoJet vil avtale med United Express bli gull verdt for de ansatte.

Flyene som eies eller leies av Delta Air Lines skal overføres til de tre andre regionale partnerne, Republic Airways, SkyWest Airlines og Endeavor Air.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer