12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Delta leier 717 av Southwest

Foto: Southwest

Delta Airlines og Southwest Airlines har blitt enige om en avtale hvor Delta leier 88 Boeing 717 fra Southwest.

Southwest fikk flyene med i pakken da de kjøpte AirTran i 2011, og har siden da forsøkt å kvitte seg med flyene.

Avtalen som ble inngått i går gjør at Delta kan starte med å bytte ut sine regionale fly samt eldre DC-9 som de overtok da de igjen overtok Northwest Airlines.

Boeing 717 har 117 seter.

Southwest har benyttet 717 i sitt rutenettverk siden 2011, men har hatt et desperat ønske om å gå tilbake til kun Boeing 737 flåte, dette blir det nå endelig en løsning på.

AirTran 717 pilotene som fulgte med over til Southwest får nå full opplæring i 737 for så å inngå som del av mannskapet for denne flåten, melder The Herald.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer