13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Demonstrerte mot innlandsflyvninger i Tyskland

Tusener av demonstranter skal mandag denne uken ha demonstrert i Tyskland under en ny kampanje som heter «Germany-does-not-fly».

Selve budskapet fra demonstrantene er i følger en pressemelding at folk boikotter alle innenlandsflyvninger mellom 10 og 16. februar neste år i 2020.

I følge aksjonsgruppen skal det pågår demonstrasjoner mot innlandsflyvninger de neste tre månedene. Demonstrantene mener at tyskere generelt har så gode tog – og andre kollektivmuligheter slik at det er unødvendig å fly innlands mellom tyske byer.

Aksjonene kommer som en direkte respons på det som skjer i Sverige med flyskam, og hvor flere og flere svensker velger å droppe å fly innlands.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer