-6.8 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no

Denne helgen flyr det over 700 ekstra fly til og fra Spania fra Storbritannia

I forbindelse med UEFA Champions League-kampen mellom Liverpool og Tottenham blir det satt ny rekord i antall flybevegelser i Storbritannia på en dag denne fredagen. I britisk luftrom vil det for første gang passere 9000 flyvninger gjennom døgnet den 31. mai 2019.

I følge det britiske luftfartstilsynet vil det mellom fredag morgen og søndag ettermiddag fly over 700 ekstra flyvninger fra britiske flyplasser til Spania og tilbake i forbindelse med fotballkampen.

Ryanair, Norwegian, Vueling, Iberia, Thomas Cook, Enter Air, HiFly og British Airways får nok å gjøre når flere tusen fotballsupportere skal til finalen som spilles i Madrid.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer