SAS åpner 180 direkteruter fra Skandinavia til Europa i løpet av vår- og sommertrafikkprogrammene.

Dette forutsetter at reisebegrensningene da er blitt lettet. I tillegg til gjenåpningen av en rekke ruter lanseres flere nye produkter, som Stockholm-Barcelona, ​​Oslo-Faro og København-Larnaka.

Etterspørselen etter flyreiser litt lenger fremme mot sommeren øker, spesielt til varmere destinasjoner. SAS introduserer derfor flere avganger til en rekke populære destinasjoner rundt Middelhavet.

Selv om det for øyeblikket er alvorlige reisebegrensninger på grunn av Covid-19, er det håp om lettelse i fremtiden med en økende grad av vaksinasjon og redusert smittespredning i samfunnet. I tråd med disse vil SAS også øke kapasiteten på alle innenlandske ruter, så vel som i Norden og til større byer i Nord-Europa, for å imøtekomme økende etterspørsel etter både fritids- og forretningsreiser.

Reisende kan avbestille internasjonal reise opptil 72 timer før avreise og motta en SAS reisekupong, som er gyldig som betaling på alle SAS-destinasjoner. For innenlandsreiser i Sverige, Norge eller Danmark tilbyr SAS ombooking gratis inntil en time før avreise for SAS Go Flex-billett. SAS Plus-billetter kan både bookes om og refunderes. Dette gjelder både innenlandske og internasjonale reiser. Videre tilbyr SAS et døgnåpent kjøp hvis reisende har bestilt turen gjennom SAS.

SAS åpner 180 direkteruter fra Skandinavia til Europa. SAS øker antall avganger til Alicante, Malaga, Mallorca, Alanya, Nice, Roma og Athen. SAS åpner også nye ruter med avgang fra påske til:

Barcelona fra Stockholm, København og Oslo

Larnaka (Kypros) fra Stockholm og København

Chania (Kreta) fra København og Oslo

Faro (Algarvekysten) fra Oslo

ANNONSE
Forrige artikkelRekord for lakseflyvning fra Harstad-Narvik
Neste artikkelEmbraer Phenom 100 havarerte på Le Bourget-flyplassen