Hangar.no
2019: Foto: British Airways

Dette er de tre mest innbringende flyrutene i verden

For British Airways og IAG er det ruten mellom London og New York JFK-flyplassen som er verdens mest innbringende flyrute når det kommer til å tjene penger på å fly i ett helt år.

På denne ruten tjener selskapet 1,2 milliarder amerikanske dollar. Ruten er også en av verdens ruter med flest fulle fly.

På andre plass ligger en rute fra australske Qantas Airways som flyr mellom Melbourne og Sydney og er ikke bare landets mest populær rute, men altså nest best på å innbringe penger i kassen på verdensbasis. Ruten gir selskapet en inntjening på 861 millioner amerikanske dollar i året.

Tredjeplassen er det flyselskapet Emirates som står for. Ruten mellom Dubai og London gir en inntjening på 796 millioner dollar i året, melder Time of Dubai.

Andre nyheter

Thomas Cook-konkurs: Condor Airlines flyr som vanlig

Hans Olav Nyborg

Sky News: En million reisende har bestilling hos Thomas Cook

Hans Olav Nyborg

Thomas Cook er konkurs – 9000 nordmenn rammes av flystans

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer