Hangar.no
Foto: Twitter

Dette gikk ikke som planlagt

Da en av flybroene på den franske flyplassen Paris Charles de Gaulle skulle trekkes tilbake fra et fly tilhørende Air France lørdag, gikk ikke alt som planlagt.

Et feste under flybroen ble kjørt inn i motordekslet på en av motorene på Boeing 787-9 flyet som var klart for avgang.

Trolig er ikke flybroen blitt kjørt i den høyden eller retningen den skulle, og ut i fra bildene har festet under broen kjørt seg godt inn i flymotorens deksel.

Avgangen ble kansellert og flyet er nå satt i en hangar hvor det skal undersøkes for skader og få et nytt deksel på motoren melder franske medier.

Andre nyheter

Passasjerer måtte holde nødskliene på bakken under evakuering – Holdt på å blåse bort

Hans Olav Nyborg

Convair-fly styrtet under landing – Startet karrièren hos SAS i 1957

Hans Olav Nyborg

Brann i Airbus A321 hos British Airways var oljelekkasje

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer