DHL Express lanserer en ny valgfri GoGreen Plus-tjeneste for sitt flyfraktprodukt. Den nye GoGreen Plus-tjenesten gir kunder mulighet til å redusere karbonutslippene knyttet til deres gods ved å bruke bærekraftig flydrivstoff (SAF).

Fra juni kan flyfraktkunder til DHL globalt velge GoGreen Plus-tjenesten for sine forsendelser, hvor kunder får mulighet til å skreddersy CO2e-reduksjonen de ønsker å oppnå og mengden SAF de bruker. SAF produseres av spilloljer og kan gi reduksjoner i klimagassutslipp på opptil 80 % over livssyklusen sammenlignet med det konvensjonelle flydrivstoffet det erstatter.

-Vårt største mål er å oppnå netto-nullutslipp innen 2050. For tiden er bruk av SAF nøkkelen til å redusere karbonutslipp i luftfarten, og vår GoGreen Plus-tjeneste har blitt mulig etter vårt samarbeid med bp og Neste for å levere SAF til DHL Express-huber rundt om i verden, sier Travis Cobb, EVP Global Network Operations & Aviation i DHL Express.

DHL Aviation administerer 18 egne flyselskaper og partnerflyselskaper med mer enn 300 dedikerte fly som gjennomfører over 2.400 daglige flyvninger til mer enn 500 flyplasser over hele verden. Det meste av fraktkapasiteten brukes til DHL Express sitt hovedprodukt TDI. Hvis det er noe kapasitet igjen på disse flyvningene, selger DHL Express den til kunder i flyfraktsektoren. GoGreen Plus-tjenesten for flyfraktkunder vil bli lansert på Air Cargo Europe Trade Show i München. Lanseringen følger den tidligere vellykkede lanseringen av GoGreen Plus til ekspressforsendelser.

GoGreen Plus-tjenesten er en del av Deutsche Post DHL Groups bærekraftsmål om å oppnå netto-nullutslipp innen 2050. Den bidrar til delmålet om å bruke 30 % SAF for all flytransport innen 2030. I tråd med bærekraftsstrategien har Deutsche Post DHL Group som mål å tilby et grønt alternativ for alle produkter og tjenester på tvers av alle divisjoner.

-GoGreen Plus lar kundene redusere sine Scope 3-utslipp, de indirekte klimagassutslippene som forekommer i et selskaps verdikjede, inkludert nedstrøms transport og distribusjon. Med introduksjonen av GoGreen Plus gir vi våre flyfraktkunder mulighet til å ta mer bærekraftige valg og styrke deres bidrag til å redusere karbonutslipp, sier Ingrid Raj, SVP, Global Head Aviation Commercial i DHL Express.

ANNONSE
Forrige artikkelWiderøe-reklamefilm; -Er det Benidorm eller Alicante?
Neste artikkelBoeing og Ryanair nær ny avtale om 737-10 MAX