14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Direktør for flyselskapet Garuda smuglet Harley med selskapets fly

Direktøren for flyselskapet Garuda Indonesia er avslørt for å ha smuglet en motorsykkel av typen Harley Davidson fra Nederland til Indonesia. Motorsykkelen ble transportert med fly mellom de to landene, og hentet ut fra flyet uten at den ble klarert hos tollvesenet i landet.

I følge BBC skal direktøren ha unnlatt å betale toll og import på tilsammen 107.000 amerikanske dollar, tilsvarende 980.000 norske kroner.

Under en pressekonferanse som ble avholdt av myndighetene denne uken kom det frem at det var en lang rekke ansatte i flyselskapet som var klar over at motorsykkelen ble hentet i Amsterdam, og fløyet med ett av selskapets fly. I tillegg til at denne ble fraktet vekk fra flyet etter landing for å unngå tollklarering.

Det skal være en ansatt i flyselskap som har foretatt transaksjonen som betalte for motorsykkelen i Nederland.

Hva som skjer med direktøren og om han må forlate sin stilling er ikke kjent.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer