Emirates setter inn en ekstra daglig flygning til Brisbane i sin innsats for å gjenoppta flytrafikken til Australia. I år feirer flyselskapet at Brisbane vært en del av deres globale nettverk i 20 år, blant fire australske destinasjoner.

Den andre daglige flyvningen til Brisbane iverksettes fra og med 1. juni 2023 og flys med Boeing 777-300ER. Fra før har Emirates en daglig avgang med deres flaggskip A380.

-Brisbane og Queensland er populære australske destinasjoner på rutene mellom Norge og Australia, deriblant for studenter, turister og australiere som bor i Norge. En dobling av kapasiteten gagner alle, og betyr at det blir smidigere forbindelse til disse destinasjonene via knutepunktet vårt i Dubai, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Fra 1. juni vil Emirates dermed ha totalt 49 ukentlige flygninger til Australia, og plass til nesten 12 000 reisende til og fra Brisbane hver uke. Den totale kapasiteten er dermed tilbake til nivået før pandemien.

Emirates flyvning EK 430 tar av fra Dubai kl. 2:30, og ankommer Brisbane kl. 22:20.

Returen, EK 431, tar av fra Brisbane kl. 2:50 og ankommer Dubai kl. 11:00. Alle tider er lokale.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Antonov 26: Lasterampe åpnet seg etter avgang
Next article 15,4 millioner reisende hos Finavia