Hangar.no

Domstol krever havarirapport innen 45 dager

Domstolen i Peshawar i Pakistan har gitt landets myndigheter og havarikommisjonen en frist på 45 dager til å fremlegge rapporten etter havariet med et ATR-fly i 2016.

Det var 7. desember 2016 at et ATR fra flyselskapet PIA – Pakistan International Airlines styrtet nær Havelina. Alle 47 passasjerer og mannskapet på fem omkom. Havarikommisjonen fullførte sin endelige rapport i 2018, men den er ikke gjort offentlig.

Nå har etterlatte gått rettens vei for å få rapporten frigitt. Domstolen har nå bedt havarikommisjonen frigi rapporten innen 45 dager.

Flyselskapet har hevdet at det er fritatt for ethvert erstatningsansvar etter ulykken i henhold til rapporten, den ønsker de etterlatte å selv kunne avgjøre, melder The News i Pakistan.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer