Hangar.no
Foto: Twitter

Dornier 228 styrtet i Kongo

Et Dornier 228 fra selskapet Busy Bee Congo har styrtet nær byen Goma i Kongo. Flyet hadde 17 passasjerer og et mannskap på to ombord.

The Daily life of a Busy Bee

Publisert av Nabil Omar Fredag 5. mai 2017
Video av ulykkesflyet under landing i Kongo tidligere – Video: Facebook

Flyselskapet har tre slike fly, to Dorneier 228-200 og ett Dorneier 228-100 og opererer i Kivu-provinsen. Flyet skal ha vært på vei til Beni som ligger 350 kilometer nord for Goma.

Lokale medier og Reuters skriver at 18 personer er så langt hentet ut døde fra flyvraket. Flyet traff et nabolag med flere hus, det er usikkert om personer på bakken er døde i ulykken.

Andre nyheter

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Måtte nødlande Antonov 124 – skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer