Hangar.no
Norge

DOT LT skal betjene Ørland-Oslo

Som tidligere omtalt på Hangar.no skal Danish Air Transport overta flyvingene på ruten mellom Ørland og Oslo, innleid av det nyoppstartede selskapet Viking Air Norge. I dagens pressemelding fra FlyViking bekreftes det at ruten har oppstart over helgen, og skal betjenes av DATs datterselskap, DOT LT.

DOT LT, eller Danu Oro Transportas er det litauenbaserte datterselskapet av DAT, og har tidligere fløyet på andre ruter i Norge, som for eksempel ruten Oslo-Fagernes, Leirin og Oslo-Røros med en Saab 340-maskin. Selskapet har i dag en flypark med to ATR 42-300 og én ATR 72. Det er en ATR 42-300 med 46 seter som skal benyttes mellom Ørland og Oslo, så dermed øker setekapasiteten med 7 seter fra dagens 39 seters Dash 8-100.

Daglig leder i FlyViking, Heine Richardsen, understreker også at det nå blir lettere å bestille gjennomgående billetter for de reisende og setene blir mer tilgjengelige da de nå kan bookes av bedrifter gjennom reisebyråer. Det kommer også fram av pressemeldingen at Viking Air Norge kontinuerlig vil vurdere oppstart av nye ruter dersom det er et økonomisk grunnlag for det.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Tidligere SAS-Dash 8 fikk problemer med nesehjulet i Peru

Hans Olav Nyborg

Loganair presenterer strikkeinstallasjon på Bergen lufthavn til støtte for strikkefestival

Jan-Kåre Folstad

Worldwide Flight Services skal drive sjømatsenteret ved Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg