Foto: Hans O. Nyborg

American Airlines har bestemt seg for å fortsette å nekte alkoholservering i økonomiklasse på sine flyvninger. Forbudet mot all alkoholservering i den bakerste klassen skal nå gjelde frem til januar 2022, i første omgang.

American Airlines skal ta en ny avgjørelse før 18. januar på hvorvidt det skal serveres alkohol igjen da. Flyselskapet hadde planer om å gjeninnføre alkoholservering denne sommeren, på samme måte som flere av konkurrentene, men droppet dette i mai måned.

Urolige passasjerer og bråk ombord i flyene har vært en gjenganger spesielt hos amerikanske flyselskap gjennom pandemien. Ved siden av American Airlines er det kun Southwest Airlines som per nå ikke serverer alkohol ombord. American serverer alkohol i sine andre klasser.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no