Det italienske selskapet Scorpio Holdings som er drevet av Lauro-familien fortsetter sitt oppkjøp av aksjer i flyselskapet Norse Atlantic Airways. I følge E24 hevder selskapet at det ikke er snakk om fiendtlig oppkjøp, men mer en vennlig investering.

– Vi kjenner Bjørn Tore Larsen. Vi liker Bjørn. Vi har gjort det kjent overfor ham og hans ledelse at vi støtter ham. Vi har gjort det kjent for ham at vi vil og har fortsatt å bygge vår posisjon i det vi vurderer som en investeringsmulighet, sier Robert Bugbee i Scorpio til E24.

I følge avisen har selskapet nylig kjøpt drøyt 1,2 millioner aksjer og sitter med en eierandel på 12 prosent. Selskapet kjøpte seg opp til 10 prosent i slutten av august i år.

Norse Atlantic Airways har ikke ønsket å uttale seg og sier til avisen at «Larsen uttaler seg ikke om enkeltstående aksjonærforhold».

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleKrisene i kø for Boeing – 787 og MAX-flyene parkeres i stort antall
Next article Har avgjort kabinfordelingen i sine nye Airbus A350