E24: Internundersøkelse i SAS viste mistillit før pandemien

Foto: Hans O. Nyborg

Nettstedet E24 melder i dag at misnøyen internt i SAS med ledelsen, ikke er noe som har kommet opp til overflaten i skyggen av pandemien. En internt undersøkelse som nettstedet har fått tilgang til viser misnøye med ledelsen, før pandemien slo til.

Det skal våre over 20 måneder siden SAS gjennomførte en intern medarbeiderundersøkelse via SPG. Avisen skriver at undersøkelsen avdekker at godt under én av fire piloter i SAS hadde tillit til ledelsen allerede før pandemien inntraff.

– Det at en gruppe av medarbeidere har denne holdningen til ledelsen, er et bilde vi ikke kjenner oss igjen i og som ikke gjenspeiles i SAS’ egne medarbeiderundersøkelser, sier pressesjef i SAS John Eckhoff i SAS til E24.

I forbindelse med at flere piloter bla oppsagt som følge av pandemien, og så nektet å få jobben tilbake når selskapet skulle ansette nye igjen, har det kommet flere meldinger om misnøye med ledelsen. Dette er altså noe som har eksistert før pandemien og oppsigelser ble et tema skriver nettstedet.

ANNONSE
Forrige artikkelHar startet jakten på piloter til nytt selskap
Neste artikkelSkal lansere nytt lavkostselskap i Canada