6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

EASA kan tidligst godkjenne 737 MAX i første kvartal 2020

Den europeiske luftorganisasjonen EASA som skal godkjenne Boeings 737 MAX for flyvning i Europa, ser ikke for seg at dette kommer til å skje før i første kvartal av 2020.

I en artikkel publisert hos Reuters kommer det frem at det ikke lengre er noen mulighet å rekke å få godkjent oppdateringer fra Boeing før årsskiftet.

Flyprodusenten Boeing har ikke så langt klart å komme med en nøyaktig dato for når den nye programvaren for flyene skal være endelig klar, selv ikke i pressemelding som ble sendt fra produsenten tirsdag ettermiddag.

-Vi fortsetter å gjøre stadige fremskritt med å returnere 737 MAX trygt i trafikk. Boeing-teamene våre er urokkelige i sitt engasjement for våre kunder og våre verdier, og endringene vi implementerer nå vil styrke vår tilnærming til sikkerhet i hele selskapet og luftfartssamfunnet ytterligere, ”sa direktør for Boeing , Dennis Muilenburg i pressemeldingen.

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer