Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

easyJet: 9 millioner kunders brukerkontoer hacket

Hackere har klart å få tilgang til brukerinformasjon til ni millioner kunder hos flyselskapet easyJet, melder selskapet i en pressemelding.

Av disse ni millionene kundene har hackere klart å få tilgang også til kredittkortopplysninger til 2200 kunder. Resten av kundene er det e-postadresse, passord og brukernavn som er havnet på hendene til de som hacket selskapets datasystemer.

Datainnbruddet skal ha skjedd i slutten av januar i år, og kundene som er rammet skal ha blitt gjort oppmerksom på dette av flyselskapet.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer