Hangar.no
Foto: easyJet
  • Forsiden
  • Norge
  • easyJet avviser bud på Norwegian – Ikke interessert i å kjøpe
Norge

easyJet avviser bud på Norwegian – Ikke interessert i å kjøpe

easyJet vil ikke legge inn bud på Norwegian. Det kommer frem etter at selskapets direktør, Johan Lundgren, på en pressekonferanse tirsdag ga pressen klart svar på spørsmålet. Britiske medier har spekulert i en rekke artikler rundt at easyJet skulle være en av budgiverne på å kjøpe Norwegian.

Lundregn ga pressen klart svar på at easyJet gjør det svært så godt i markedet på egenhånd, og at de ikke har behov for å kjøpe flere andre aktører på dette tidspunktet.

-Vi har en sterk posisjon i markedet i dag og ønsker først og fremst og vokse organisk, ikke ved hjelp av å kjøpe opp konkurrenter, kunne Lundregn fortelle pressen.

Direktøren ønsket ikke å kommentere budene som IAG har kommet med rundt et kjøp av det norske flyselskapet, melder City AM.

easyJet  har vært nevnt som en av de selskapene med et bud inne hos Norwegian, men dette avviste ledelsen på pressekonferansen tirsdag. Spørsmålene rundt Norwegian kom rakst opp til tross for at hele pressekonferansen dreide seg om det britiske selskapets resultater for første halvår i år.

På spørsmål rundt budene fra easyJet på det italienske flyselskapet Alitalia kunne Lundgren fortelle at der ligger det fortsatt inne en interesse. Men at i lys av valgene i Italia og ny regjering som ble valgt denne uken, er det usikkerhet rundt hva som skal skje med det statseide flyselskapet i Italia.

easyJet har fra før tatt over deler av boet etter det tyske selskapet Air Berlin, med hovedfokus på Berlin Tegel flyplass.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Loganair presenterer strikkeinstallasjon på Bergen lufthavn til støtte for strikkefestival

Jan-Kåre Folstad

Worldwide Flight Services skal drive sjømatsenteret ved Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Fem ganger flere flyforsinkelser og kanselleringer i sommer