12.1 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

easyJet ber om økonomisk støtte etter å ha satt alle fly på bakken

Det britiske flyselskapet easyJet har i dag bedt britiske myndigheter om å gi økonomisk støtte til selskapet, som nå har måtte sette alle flyene på bakken.

I dag ble det siste flyet tilhørende easyJet parkert, dermed har selskapet alle sine over 330 fly på bakken.

Britiske myndigheter har tidligere kommunisert at det skal komme en økonomisk pakke rettet mot luftfarten i landet. En pakke som easyJet, Virgin Atlantic, Eastern Airways, Loganair og Norwegian Air UK har oppe til vurdering hvorvidt selskapene skal be om støtte fra denne pakken melder Daily Business Group.

Finansminsteren i Storbritannia ber flyselskapene om å lete rundt etter andre løsninger, ettersom en økonomisk pakke fra regjeringen blir en siste utvei. Det vil også medføre at Storbritannia velger å kjøpe seg opp i enkelte flyselskap for å støtte disse, og så selge unna denne aksjeposten i ettertid.

Andre nyheter

Forhandler videre om Thai Airways’ ønske om konkursbeskyttelse

Steffen Sundt

Virgin sender siste Boeing 747 til opphugging i august

Hans Olav Nyborg

Bruker portalsag til å hugge opp fly som fases ut

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer