9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Airbus

easyJet-pilot fortalte kolleger at han tenkte på selvmord – Ble satt på bakken

En pilot i det britiske flyselskapet easyJet er tatt ut av tjeneste etter at han ytret overfor kolleger at han ønsket å ta livet sitt.

I følge avisen Irish Times skal piloten ha lagt ut at han ønsket å ta sitt eget liv på en WhatsApp-gruppe som pilotene delte seg i mellom.

Flyselskapet sier til avisen at de tar slike signaler alvorlig og at piloten er tatt av alle flyvninger og at han får oppfølging fra selskapet og helsepersonell.

Flyselskap verden over er bekymret for at hendelser som den med et Germanwings-fly i mars 2015, hvor en pilot tok selvmord ved å fly Airbus-flyet inn et fjellparti og drepte alle 150 ombord, skal gjenta seg.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer