12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

easyJet satte passasjerrekord i julen 2019

Det britiske flyselskapet easyJet satte passasjerrekord julen 2019. Mellom 20. desember 2019 og 5. januar 2020, fraktet selskapet hele 3,8 millioner passasjerer. Det er ny rekord for selskapet.

Fredag 20. desember 2019 ble selskapets travleste dag, med 1772 flyvninger over selskapets nettverk, og 285.000 passasjerer totalt.

I følge flyselskapet var det destinasjoner som Amsterdam og Geneve som var de mest travle og populære byene å fly til. Bare i Storbritannia fraktet selskapet 146.000 passasjerer 20. desember, som er ny rekord for selskapet i løpet av en desemberdag.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer