Hangar.no
Foto: Wikipedia

El-Al i Israel satt på bakken – Alle fly beordret tilbake til hjemlandet

Administrerende direktør for det israelske flyselskapet El-Al har beordret samtlige piloter og kabinansatte om å fly selskapets fly hjem til Israel så raskt som mulig.

Det kommer frem av en artikkel Jerusalem Post har ute.

Alle flyvninger med passasjerer og med rene fraktfly onsdag er kansellert. Årsaken er at pilotforeningen i selskapet melder at ledelsen har brutt en avtale som ble inngått for en måned siden, og derfor vil pilotene fremover nekte å utføre flyvninger.

Det har vært en konflikt i selskapet rundt at Boeing 737 piloter skulle flyttes over på Boeing 787 Dreamliner-flyvninger som nå er dedikert med frakt verden over, men dette skal ledelsen ha gått tilbake på. Det skal ha skapt misnøye hos pilotene som flyr selskapets Boeing 737.

I tillegg har El-Al store økonomiske problemer som har ført til at selskapet nærmest er satt på bakken som følger av manglende økonomiske midler.

Hva som skjer videre nå er høyst uklart.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer