Hangar.no
Wikipedia

El Pais: Legger ned LEVEL France

Den spanske avisen El Pais melder i dag at IAG, selskapet som blant annet eier British Airways, Iberia og merkevaren LEVEL, trolig ender med å legge ned den franske delen av selskapet.

For få uker siden ble det klart at IAG legger ned LEVEL Europa, et selskap i Østerrike, nå følger altså LEVEL France etter og får samme skjebne.

IAG gjennomgår nå hele selskapets struktur og utfører en lang rekke kutt for å spare penger på grunn av krisen luftfarten opplever under kronaviruset. Fortsatt vil selskapet drifte den spanske delen av LEVEL, men en rekke luftfartseksperter regner med at dette selskapet også får samme skjebne som sine søsterselskap i Østerrike og Frankrike.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer