Foto: Hans O. Nyborg

Tirsdag kunne flyselskapet Emirates igjen fly passasjerer mellom Dubai og Oslo. Da startet selskapet opp igjen sin rute som har vært kansellert siden 25.. mars i år.

– Det er snakk om ren gjensynsglede! Det er et vakkert syn. Når vi jobber som vi gjør får man et tett og nært forhold til ruten, og det er ingen tvil om at vi har følt på en tomhet i denne perioden, sier Norgessjef for Emirates, Terje Grue.

Flyselskapet flyr Boeing 777-300ER på ruten.

– I månedene uten Oslo-ruten har vi mer eller mindre daglig mottatt henvendelser rundt gjenåpning av ruten. Dette betyr at det både er et ønske om ruten og at folk vil reise med oss, noe som har gitt oss oppmuntring og glede i den stengte perioden, forteller Grue.

Det første flyet fra selskapet som landet denne uken, fikk en ekstra velkomst med vannkanoner som ble sprøytet over flyet på vei inn til terminalen.

Nå i starten vil ruten bli fløyet på tirsdager og fredager, flyselskapet har strenge krav til passasjerene som skal reise med ett av flyene til Dubai. Blant annet må alle som skal reise ha med seg bevis på en koronatest som må være tatt kort tid før, for å unngå å måtte gjennom testing i Dubai.

– Vi merker fra våre profesjonelle partnere i bransjen at det er et ønske om å selge oss, og jeg oppfatter det dithen at de føler seg trygge på at vi i Emirates har tatt de rette grepene for å sikre våre passasjerer så godt som mulig, avslutter Grue.

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.