Emirates “Årets interkontinentale flyselskap” på GTA

Flyselskapet Emirates, tok hjem tittelen «Årets interkontinentale flyselskap» for sjette gang ved utdelingen av Grand Travel Awards 2024 i Oslo i går kveld. Selskapet ble anerkjent for sine produkter i verdensklasse. Prisen er stemt frem av en samlet reiselivsbransje bestående av norske reisebyråer og turoperatører, og er en anerkjennelse av den innsatsen Emirates legger ned hver dag for å skape den beste reisen for eventyrlystne nordmenn.

– Vi er ekstremt stolte over å få denne prisen, og i år for sjette gang! Reising handler ikke bare om reisemålet, men hvordan du kommer deg dit. Denne prisen viser oss at kundene setter pris på topp service og høyeste kvalitet. Vi gleder oss til å fortsette å knytte Oslo sammen med resten av verden og tilby våre reisende de beste opplevelsene både på bakken og i lufta, sier Terje Grue, norgessjef i Emirates.

Flyselskapet har tidligere vunnet den prestisjetunge prisen både i 2017, 2018, 2019, 2020 og i 2023. Det var ingen utdeling i 2021 eller 2022 grunnet koronapandemien.

– Grand Travel Awards er en pris som stemmes frem av reiselivsbransjen, og er derfor en anerkjennelse vi setter spesielt høyt, legger han til.

Det var i 2014 at den første Emirates-flyvningen tok av fra Gardermoen til Dubai. Ruten, som dermed feirer 10-årsjubileum i år, kobler nordmenn til mer enn 130 destinasjoner verden over via hovedflyplassen i Emiratene.

ANNONSE
Forrige artikkelTo priser til Norwegian under GTA
Neste artikkelFlyplass i Sverige med neste 40 prosent økning i 2023