Hangar.no
Virtuelle vinduer i suitene i midten av kabinen
Internasjonalt

Emirates avslører ny førsteklasse med nye private suiter

Flyselskapet Emirates avslørte i dag sin nye førsteklasse med suiter som skal inn i selskapets Boeing 777-flåte. Det var under åpningsdagen på Dubai Air Show at detaljer, bilder, og kabinen ble vist frem.

Med suiter for de på førsteklasse skal en helt ny stil og eleganse nå friste de med god råd til å ta seg en tur med selskapets førsteklasse. Inspirerte av Mercedes Benz S-klasse skal suitene som er i 1-1-1 konfigurasjon kunne tilby en avslappende flytur i egne private omgivelser.

Flyselskapet oppgraderer nå flyene sine med nye seter, nytt interiør, nye toaletter, nye fargevalg og nye stoffer på vegger og gulv. I 2003 lanserte selskapet sine første suiter på førsteklasse og nå er disse redesignet helt. Selskapets neste nye Boeing 777 som settes i trafikk første desember vil allerede ha fått det nye interiøret på plass.

Flyselskapet har jobbet tett sammen med Boeing, Rockwell Collins interior systems, Panasonic, Jacques Pierre Jean Design studio og Seattle-baserte designfirmaet Teague for å få frem de nye private suitene. Hver av suitene har en egen skyvedør som går fra gulv til tak.

Hvert skinnsete inne i suitene kan legges ned til en helt flat seng og stolene er basert på NASA teknologi.

Ikke vindusplass? Ikke noe problem

For de som ikke finner en ledig suite med vindusplass kan bare slappe av, alle suitene i midten av kabinen har vituelle vinduer som viser livebilde fra det som er på utsiden av flyet.

På TV-systemet er det 2500 TV-kanaler å velge mellom med film, sport og nyheter.

SE BILDENE HER:

Suiter i midten av kabinen
God plass inne i suitene
Dør fra gulv til tak

Virtuelle vinduer i suitene i midten av kabinen
Business-klasse
Business-klasse
Økonomiklasse
Økonomiklasse
Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Turkish Airlines tilbyr passasjerer å spise når de selv vil

Legger ned rutetrafikken etter få måneder

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn