Hangar.no
Foto: Hangar.no
  • Forsiden
  • Norge
  • Emirates fikk pris for beste internasjonale flyselskap i Norge
Norge

Emirates fikk pris for beste internasjonale flyselskap i Norge

Flyselskapet Emirates ble for andre år på rad kåret til ”Årets flyselskap interkontinentalt”, under Grand Travel Award som ble  arrangert av fagbladet Travel News i Oslo torsdag.

Emirates måtte i 2016 dele prisen med Thai Airways, men i år ble det å motta prisen alene. Prisvinnerne velges ved at en fagjury kommer opp med nominerte i alle kategorier, før ansatte i norske reisebyråer stemmer på sine favoritter blant disse. Det er altså bransjens ansatte som kårer vinnerne i de fleste kategorier.

-Vi er ydmyke og stolte over å ha mottatt denne prisen, som også er en meget hyggelig annerkjennelse fra bransjen på at vi gjør en god jobb og leverer et kvalitetsprodukt som de trygt kan stå inne for i forhold til egne kunder,” forteller Terje Grue, sjef for Emirates Norge.

Flyselskapet ser en sterk vekst på sin rute fra Dubai til Norge, og er fornøyde med belegget som kommer de neste månedene heter det i en pressemelding.

-Vi har opparbeidet oss en god posisjon innenfor de fleste segmenter, og har en bred distribusjonsflate. Likevel er ekspertisen og fagforståelsen fra bransjen fortsatt er en viktig brikke i vår salgs- og distribusjonsstrategi i Norge,” fortsetter Norgessjef Grue.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Tidligere SAS-Dash 8 fikk problemer med nesehjulet i Peru

Hans Olav Nyborg

Loganair presenterer strikkeinstallasjon på Bergen lufthavn til støtte for strikkefestival

Jan-Kåre Folstad

Worldwide Flight Services skal drive sjømatsenteret ved Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg